Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ …

...κάτι ήξερε ο Αίσωπος όταν ξεστόμισε αυτή τη φράση και εντυπωσίασε τόσο πολύ το κοινό του, που αναφώνησε: «Άκου, τώρα, τι είπε ο άνθρωπος…!» και τόπε και στις επόμενες γενιές κι αυτές, στις παρακάτω. 

Και να σκεφτείς ότι οι ακροατές του, όχι μόνο μπλοκάκι για σημειώσεις δεν είχαν, αλλά ούτε καν πρόσβαση σε social media για να το διαδώσουν…! Το πιο απλό σου λέω, τώρα ! Ένα μυαλό χειμώνα – καλοκαίρι… πόσα να αντέξουν; Είχαν κι αυτοί τα βάσανά τους. Μην κοιτάς που δεν τα λέγανε όλα. 

Παρόλα αυτά, εκατομμύρια φορές ήρθαν στα λόγια του συγχωρεμένου. Και όσοι τον αμφισβήτησαν, τόφαγαν το κεφαλάκι τους.
Any way που λένε στο νησί μου… Πού ήθελα να καταλήξω; Ότι για να ενισχύσουμε την ελληνική οικονομία, πρέπει να δράσουμε όλοι ενωμένοι. . Όλοι μαζί !!
Μην κάνεις πως δεν κατάλαβες. Όλοι, λέμεεε!!
 
Και ας ξεκινήσουμε από το πιο ευχάριστο. Πάμε για ψώνια. Καλό, έ; Με την προϋπόθεση, όμως, ότι θα ψωνίσουμε μόνον ελληνικά προϊόντα. Γιατί, πρόσεξε τι έμαθα: 
Αν κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2012 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση των ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε στην προβληματική ελληνική οικονομία θα προστεθεί το αστρονομικό ποσό των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ. 
 
Φοβερό; Σκέψου να το έγραφα και με όλα τα μηδενικά .
Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα, είναι 18 δισεκατομμύρια για τέσσερα χρόνια! (Δες το και με τα μηδενικά του: 18.000.000.000 )
Τα ελληνικά προϊόντα δεν είναι όμως αυτά που μοιάζουν με ελληνικά ή επειδή έτσι λέει ο βοσκός στην τηλεοπτική διαφήμιση . 
 Είναι λίγο δύσκολο να τα διακρίνεις. 

Λοιπόν! στη σελίδα μας θα ανεβαίνουν όσα προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων είναι απολύτως διασταυρωμένα ότι είναι Ελληνικά. 
Θα αναφέρονται και όσα παρασκευάζονται ή συσκευάζονται στη χώρα μας, αλλά ανήκουν σε εταιρείες ξένων επενδυτών. Ακολούθησε μας για να ανταλλάσουμε πληροφορίες.
 
Μην ξεχνάς! Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ κι αυτό δεν είναι Μύθος είναι Σοφία
Τα λέμε…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου